RUILEN EN RETOURNEREN VAN PRODUCTEN

Retourneren van producten voor particuliere klanten:
Producten die niet naar wens zijn, mankementen vertonen of niet aan de eisen voldoen kunnen worden geretourneerd. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Let hierbij op, het passen op een paard is toegestaan mits u er zorg voor draagt dat het product niet vies wordt. Het gebruiken op een paard of in het geval van de vrijheidsdressuur blokken erop staan met een paard echter niet. Dit zou ook niet in een winkel kunnen. Gebruikt u het product wel op deze manier dan bieden wij alsnog de retour mogelijkheid aan, maar daalt het retourbedrag met minstens 10%. De waarde van het product wordt dan bij retourontvangst eerst opnieuw beoordeeld.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via pasablo@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden voor retourneren:

 • U heeft uiterlijk 14 dagen bedenktijd als particulier om een product te retourneren.
 • Het ongebruikte onbeschadigde artikel is compleet in onbeschadigde originele verpakking.
 • Het product moet in de originele verpakking en met voldoende beschermende materialen worden verpakt voordat het verzonden wordt.
 • Wij willen u vragen om ons telefonisch of via de mail op de hoogte te stellen van uw retour. Dit om het zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 • De retourkosten zijn voor rekening van de klant.
 • Wij behouden het recht voor om het retour te nemen van producten te weigeren als niet aan de hierboven gestelde eisen is voldaan.

Retourneren van producten voor zakelijke klanten:
Producten die niet naar wens zijn, mankementen vertonen of niet aan de eisen voldoen kunnen worden geretourneerd(DIT GELDT NIET VOOR PRODUCTEN VOORZIEN VAN UW EIGEN LOGO). Voor een snelle en correcte afhandeling, dient u uw retour aan te melden. U kunt dit doen door een e-mail te sturen met de reden van retournering naar onze klantenservice pasablo@outlook.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op (normaliter binnen 24 uur). Ook is het van belang dat er een kopie factuur meegezonden wordt in de verpakking, zodat wij zien van wie de retournering afkomstig is.

Voorwaarden voor retourneren:

 • Voor het retourneren van producten wordt 20% van het totale aankoopbedrag in rekening gebracht.
 • Het ongebruikte onbeschadigde artikel is compleet in onbeschadigde originele verpakking.
 • Het product moet zo goed mogelijk in de originele verpakking en met voldoende beschermende materialen worden verpakt voordat het verzonden wordt.
 • Voordat een product geretourneerd wordt, dient u altijd contact op te nemen met Pasablo.
 • De retourkosten zijn voor rekening van de klant.
 • Wij behouden het recht voor om het retour te nemen van producten te weigeren als niet aan de hierboven gestelde eisen is voldaan.
© 2015 - 2024 Pasablo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel