Sorteer op
 • Vrijheidsdressuur blok Basic
  Vrijheidsdressuur blok Basic

  Dit is ons beginners blok. Dit vrijheidsdressuur blok is 30 centimeter hoog en is uit onze hele serie het meest schuin aflopend. Voor paarden en pony's die hun balans nog moeten zoeken.

  € 129,99
 • Vrijheidsdressuur blok Square
  Vrijheidsdressuur blok Square

  Het vrijheidsdressuur blok square. Dit Vrijheidsdressuur blok is 30 centimeter hoog met een groot plateau, speciaal voor de paarden pony's en shetlanders die meer willen dan alleen met de voorbenen op een blok willen staan.

  € 184,99

In deze catogorie vindt u verschillende modellen van onze eigen productielijn vrijheidsdressuur blokken 

Een vrijheidsdressuur blok van pasablo word met veel zorg gemaakt. Onze blokken worden verlijmd en getackerd om hem extra sterk te maken. Alle VD blokken van pasablo zijn afgewerkt met een geimpregneerde laag en een rubberen anti-slip mat aan de bovenkant. Er is ook gelet op het gewicht van de vrijheidsdressuur blokken. Elk blok is zelfstandig te tillen door 1 persoon en komen niet boven de 15 kilo uit dit geldt voor onze standaard formaten.
** Paarden die erg met hun benen slaan/maaien kunnen de blokken erg snel beschadigen. Dit is uiteraard erg zonde, begeleid uw paard daarom altijd goed en laat hem rustig op het blok stappen. Zo voorkom je erge schade en kun je jaren lang van je blok genieten

De Balance boards / Wipwaps worden met dezelfde zorg gemaakt. Het grootste model weegt ongeveer 25 kilo en is dus nog steeds goed te verplaatsen en te tillen. Dit is vrij uniek voor een product wat een paard kan dragen tot wel 900 kilo (indien u gaat voor maatwerk is zelfs meer gewicht erop mogelijk). De complete anti-slip bovenlaag geeft het paard zekerheid en vertrouwen. Dit rubber wordt ook gebruikt in paardentrailers en op de spuitsplaats en is dus paardproof, dit betekent niet dat het niet zal beschadigen maar dat hij goed stroef blijft.

Onze producten zijn te gebruiken bij diverse onderdelen in de paardensport. Denk aan Natural horsemanship, Horse agility, Working equitation, en de westernsport. Uiteraard zijn de wipwaps en blokken ook (en dat is misschien wel de grootste groep gebruikers) geschikt voor recreatieve doeleindes. Vrijheidsdressuur, balans oefeningen, hersenwerk en spier oefeningen. Je kan het zo gek niet bedenken.

© 2015 - 2024 Pasablo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel