Sorteer op
  • Balance Board / Wipwap Pro
    Balance Board / Wipwap Pro

    Stimuleer de fysieke ontwikkeling van je paard met ons unieke Balance Board! Deze state-of-the-art trainingstool is speciaal ontworpen om je paard te leren zijn gewicht bewust te verplaatsen van voorhand naar achterhand. Dit is…

    € 349,99

Onze Balance Boards / Wipwaps voor paarden zijn met aandacht en precisie vervaardigd. Zelfs het grootste model, ideaal voor paarden-vrijheidsdressuur en horse agility, weegt slechts ongeveer 25 kilo. Dit maakt het gemakkelijk te verplaatsen en te tillen, een uitzonderlijk kenmerk voor een product dat tot wel 1000 kilo kan dragen. Bij maatwerkopties is het zelfs mogelijk om meer gewicht te ondersteunen.

Deze robuuste paarden-Balance Boards zijn bedekt met een complete anti-slip bovenlaag, die veiligheid en vertrouwen biedt aan je paard. Dit specifieke type rubber wordt ook gebruikt in paardentrailers en op spuitplaatsen, waardoor het absoluut paard-proof is. Hoewel het niet onschendbaar is, blijft het zijn stroefheid behouden, zelfs na eventuele beschadigingen.

Voor een optimale paarden-vrijheidsdressuur en horse agility ervaring, is ons Balance Board / Wipwap een uitstekende keuze. Het stimuleert niet alleen de balans en coördinatie van je paard, maar het is ook een nuttig hulpmiddel voor dressuur en paardentraining. Onze paarden-Balance Boards en Wipwaps vormen een waardevolle aanvulling op elke trainingsroutine, waardoor de prestaties en het welzijn van je paard worden verhoogd.

© 2015 - 2024 Pasablo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel