Gratis verzending in NL

Balance Board / Wipwap Pro

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 324,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 21 dagen.

!! Producten waar staat "Uitverkocht/niet op voorraad" kunnen WEL besteld worden. Wegens verhuizing van de werkplaats is de levertijd momenteel langer dan dat u van ons gewend bent. We zullen u na bestelling hierover informeren en op de hoogte houden. Er geldt een maximale levertijd van maximaal 30 werkdagen (6 weken) !!

De wipwap wordt gebruikt als balansoefening voor je paard. Je leert hem hiermee bewust zijn gewicht te verplaatsen van de voorhand naar de achterhand. Dit kan dressuurmatig ook veel voordelen opleveren.

Het Board kan ook gebruikt worden om met de voorbenen op te staan of alleen de achterbenen. Het paard leert zo na te denken welke benen hij moet gebruiken en waar hij ze neer moet zetten.

Er zijn twee varianten beschikbaar de Balance Board Mini en de Balance Board Pro. De Pro is geschikt voor grote pony's en paarden. Ze zijn zeer geschikt om bij een vrijheidsdressuur training en in een horse agility parcours te gebruiken.

Rubberen antislip mat over de hele bovenzijde voor supergrip
Van binnen en buiten geïmpregneerd voor een lange levensduur
De onderkant is dicht (op de kopsekanten na, deze zijn bedoeld als ventilatie), op deze manier schommelt hij soepel en graaft hij zichzelf niet in
Weegt slechts 25 kilo!

De afmetingen van de Balance Board:
Pro 60 cm breed en 160 cm lang en is belastbaar tot 1000 kilo

© 2015 - 2023 Pasablo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel