Gratis verzending in NL

Vrijheidsdressuur blok Basic

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 124,99 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Levertijd 1-3 dagen
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 21 dagen.

Blok Basic is het perfecte model om je pony of paard de beginselen aan te leren van het staan op een pedestal. 

Dit vrijheidsdressuur blok is 30 centimeter hoog en is uit onze hele serie het meest schuin aflopend. Paarden en pony's die hun balans nog niet helemaal gevonden hebben kunnen de oefening het beste leren op blok Basic. Door de schuin aflopende vorm is dit blok uitermate stabiel. Dit blok is vrij licht van gewicht en is makkelijk te verplaatsen mocht het paard er niet helemaal netjes voor staan.Tijdens horse agility kun je dit vrijheidsdressuur blok ook gebruiken als oefening. Ook is hij goed te gebruiken als opstaphulp en hij is makkelijk mee te nemen in de auto.

Het vrijheidsdressuur blok Basic heeft een plateau van 40 x 40  aan de bovenkant. 
Het blok is behandeld met een impregneer laag.  
Geschikt voor alle pony's en shetlanders en paarden om met 2 benen op het blok te staan.  
Afgewerkt met een mooie rubberen anti-slip mat. 
Optimale stabiliteit door de schuin aflopende zijkanten.  
Standaard geleverd met handvatten
Weegt slechts 7 kilo!

Let op: Is jouw paard breed in zijn schouders (lees: Fjord, Tinker, Fries, enz.) kies dan voor een blok square. Daar deze meer ruimte biedt voor de voeten van je paard. Met een te klein oppervlakte heb je eerder kans op beschadigingen aan het blok.

Het schoonmaken van je vrijheidsdressuur blok gaat het beste met een harde borstel. Gelukkig hebben we die allemaal wel in onze poetskist. Het beste kun je hem na elk gebruik even afborstelen met de nerven van hout mee. Heb je hem gebruikt in de modder of de regen? Dan kun je hem ook even vluchtig met water en een borstel reinigen. Zorg er wel voor dat je hem daarna goed laat opdrogen en droog wegzet.
Maak je blok niet onnodig en te vaak schoon met water, hoewel hij geimpregneerd is blijft het een product van hout. Hout en water leidt uiteindelijk op verweren en houtrot.

© 2015 - 2022 Pasablo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel