Sorteer op
 • Gratis verzending in NL

  Vrijheidsdressuur blok Basic
  Vrijheidsdressuur blok Basic
  € 124,99
 • NIEUW! LIMITED EDITION!

  Vrijheidsdressuur blok Raven
  Vrijheidsdressuur blok Raven
  € 149,99 € 119,99
 • Gratis verzending in NL

  Vrijheidsdressuur blok Square
  Vrijheidsdressuur blok Square
  € 179,99
 • Gratis verzending in NL

  Balance Board / Wipwap Mini
  Balance Board / Wipwap Mini
  € 229,99
 • Gratis verzending in NL

  Balance Board / Wipwap Pro
  Balance Board / Wipwap Pro
  € 319,99
 • Producten op maat gemaakt
  Producten op maat gemaakt

In deze catogorie vindt u verschillende modellen van onze eigen productielijn vrijheidsdressuur blokken en balance boards.

Een vrijheidsdressuur blok van pasablo word met veel zorg gemaakt. Onze blokken worden verlijmd en geschroefd om hem extra sterk te maken. Alle VD blokken van pasablo zijn afgewerkt met een geimpregneerde laag en een rubberen anti-slip mat aan de bovenkant. Er is ook gelet op het gewicht van de vrijheidsdressuur blokken. Elk blok is zelfstandig te tillen door 1 persoon en komen niet boven de 20 kilo uit dit geldt voor onze standaard formaten.

De Balance boards / Wipwaps worden met dezelfde zorg gemaakt. Het grootste model weegt ongeveer 25 kilo en is dus nog steeds goed te verplaatsen en te tillen. Dit is vrij uniek voor een product wat een paard kan dragen tot wel 900 kilo (indien u gaat voor maatwerk is zelfs meer gewicht erop mogelijk). De complete anti-slip bovenlaag geeft het paard zekerheid en vertrouwen. Dit rubber wordt ook gebruikt in paardentrailers en op de spuitsplaats en is dus paardproof.

Onze producten zijn te gebruiken bij diverse onderdelen in de paardensport. Denk aan Natural horsemanship, Horse agility, Working equitation, en de westernsport. Uiteraard zijn de wipwaps en blokken ook (en dat is misschien wel de grootste groep gebruikers) geschikt voor recreatieve doeleindes. Vrijheidsdressuur, balans oefeningen, hersenwerk en spier oefeningen. Je kan het zo gek niet bedenken.

Wij kunnen ook producten geheel naar eigen wens maken, moet de pedestal groter, kleiner of gewoon net even anders? Alles is mogelijk. Als u kiest voor een blok / wip op maat dan is het gewicht uiteraard afhankelijk van de afmetingen die u kiest. Mocht u interesse hebben in een op maat gemaakt product; zie dan de optie voor maatwerk en stuur ons een bericht met de wensen die u heeft voor uw eigen ontwerp.

© 2015 - 2022 Pasablo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel